MM 56

Beschrijving MM 56

Artikelnummer: 46040115401 Categorieën: ,

Beschrijving

Multimotor voor uiteenlopende opdrachten: gazononderhoud, grondbewerking en oppervlaktereiniging. Grote keuze aan gereedschappen van het STIHL MultiSysteem, inklapbaar frame voor gemakkelijk transport, vereenvoudigde startprocedure voor een moeiteloze start, stoptoets, papieren luchtfilter.

Extra informatie

STIHL 2-MIX-motor

De zuinige STIHL 2-MIX-motor met 1-in-4 kanaaltechnologie overtuigt met een hoog koppel over een breed toerentalbereik. Daarbij spaart de motorzaag tot 20% brandstof in vergelijking met STIHL tweetaktmotoren met eenzelfde vermogen zonder 2-MIX-tec…

Eenvoudig inklapbaar

Om het MultiSysteem gemakkelijk te kunnen dragen bij het transport of om het plaatsbesparend te kunnen opbergen, kan het eenvoudig en snel samengevouwd worden. Ook met gemonteerd gereedschap.

Multifunctionele handgreep

Alle bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in één greep geïntegreerd. Dit zorgt voor een gemakkelijke en veilige bediening.

Met de hand te bedienen benzinepomp

De handbediende brandstofpomp maakt het starten van een koude motor comfortabeler. De naar boven gerichte tankopening vergemakkelijkt het vullen van het apparaat.

Plaatsbesparend vervoer

Het STIHL MultiSysteem kan ook met gemonteerd gereedschap snel en eenvoudig in elkaar worden geklapt. Daardoor is het systeem niet alleen gemakkelijk te dragen of – bijv. in de auto – te vervoeren. Het bespaart ook een flinke hoeveelheid ruimte, b…

Multifunctioneel

Alle multigereedschappen kunnen zonder extra gereedschap in een handomdraai worden verwisseld.

Cilinderinhoud

27,2 cm³

Vermogen

0,85 PK

Gewicht

8,3 kg

Geluidsdrukniveau

94 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

102 dB(A)

Toerental bij Pmax

7500 Omw

Tankcapaciteit

340 cm³

Trillingsniveau links/rechts

4,0/4,0 m/s²

Offerte aanvragen