MSA 200 C-BQ, zonder accu en lader, 35 cm, PM3, 1/4″P

Beschrijving MSA 200 C-BQ, zonder accu en lader, 35 cm, PM3, 1/4"P

Artikelnummer: 12512000021 Categorieën: , ,

Beschrijving

Accu kettingzaag met een hoog zaagvermogen voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. 44 % meer zaagvermogen dan de MSA 160 C-BQ. STIHL kettingsnelspanner, kettingrem QuickStop Super, gereedschapsloze tankdop, met 1/4″ PM3- zaagketting voor een zuiver zaagvlak en een hoog zaagvermogen, klauwaanslag in metaal.

Extra informatie

EC-motor

De EC-motor geeft tot 55% meer vermogen uit de accu – dit verlengt de levensduur van de accu tot 70%. Deze motor overtuigt door zijn lage gewicht, is bijna onverwoestbaar en verleidt door zijn efficiëntie.

Bedieningshendel

De zwarte zachte component aan de achterzijde van de bedieningshendel biedt een veilige en stevige grip in alle werksituaties. De versnellingshendel kan via een zijdelingse vergrendelsknop worden geactiveerd.

STIHL Ematic systeem

Het STIHL Ematic systeem vermindert het gebruik van de kettingolie tot circa 50%, afhankelijk van het zaaggarnituur en van de houtsoort, in vergelijking met conventionele zaagbladen zonder Ematic. Het systeem bestaat uit het STIHL Ematic zaagblad,…

STIHL Kettingsnelspanner (B)

Met de STIHL kettingsnelspanner (B) kunt u de zaagketting heel eenvoudig en snel afstellen, zonder dat u gereedschap nodig heeft en zonder dat u met de scherpe zaagketting in contact komt. Gewoon het kettingwieldeksel losmaken en aan het stelwiel …

Lithium-ion accu

Nachrüstbar

QuickStop Super (Q)

Het bijkomende remsysteem voor extra veiligheid van STIHL. Daarmee kan de kettingrem direct vanop de achterste handgreep worden geactiveerd. De ketting stopt in enkele fracties van een seconde, niet alleen wanneer de terugslag krachtig genoeg is o…

Gereedschapsloze olievuldop

De controle van het oliepeil is gemakkelijk te controlen door de transparante olietank. Het bijvullen is handig door de gereedschapsloze olievuldop.

Lader

Nachrüstbar

Tweehandsbediening

Door het ergonomische handvat en de achterste handgreep bedekt met een flexibel materiaal kan er in alle posities veilig gewerkt worden.

Aanbevolen accu

AP 300

Accutechnologie

Lithium-Ion PRO

Geluidsdrukniveau

84 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

95 dB(A)

Gewicht

3,3 kg

STIHL Oilomatic ketting

Picco Micro 3 (PM3)

Trillingsniveau links/rechts

4,5/4,0 m/s²

Zaagkettingsteken

1/4 " P

Acculooptijd met AP 100

tot 18 min

Acculooptijd met AP 200

tot 42 min

Acculooptijd met AP 300

tot 45 min

Acculooptijd met AR 2000

tot 160 min

Acculooptijd met AR 3000

tot 200 min

Offerte aanvragen