MSA 161 T, zonder accu of lader, 25 cm, PM3, 1/4″P

Beschrijving MSA 161 T, zonder accu of lader, 25 cm, PM3, 1/4"P

Artikelnummer: 12522000043 Categorieën: , ,

Beschrijving

Zeer lichte professionele accu kettingzaag voor de boomverzorging in geluidsgevoelige omgevingen. Deze accu kettingzaag heeft ten opzichte van zijn voorganger MSA 160 T een 40% hogere kettingsnelheid (16 m/s) en een groter motorvermogen. Hierdoor heeft de MSA 161 T een uitstekende acceleratie en levert hij fijne en uiterst nauwkeurige zaagsnedes. De MSA 161 T accu kettingzaag is standaard uitgerust met een hoogwaardige ¼“ P PM3-zaagketting en een tegen verlies beveiligde moer op het kettingwieldeksel.

Extra informatie

Gereedschapsloze olievuldop

De controle van het oliepeil is gemakkelijk te controlen door de transparante olietank. Het bijvullen is handig door de gereedschapsloze olievuldop.

Remhendel met verbeterde klikvergrendeling

Zorgt voor een duidelijk signaal wanneer de kettingrem wordt ingeschakeld of gelost.

QuickStop Super (Q)

Het bijkomende remsysteem voor extra veiligheid van STIHL. Daarmee kan de kettingrem direct vanop de achterste handgreep worden geactiveerd. De ketting stopt in enkele fracties van een seconde, niet alleen wanneer de terugslag krachtig genoeg is o…

Zijdelingse kettingspanning

De spanschroef wordt zijdelings bedient aan het kettingwieldeksel. Hierdoor is er geen rechtstreeks contact met de scherpe zaagketting.

EC-motor

De EC-motor geeft tot 55% meer vermogen uit de accu – dit verlengt de levensduur van de accu tot 70%. Deze motor overtuigt door zijn lage gewicht, is bijna onverwoestbaar en verleidt door zijn efficiëntie.

Nieuw bedieningsconcept

Het nieuw bedieningsconcept met zijdelingse blokkeerknop en langere grendel voor de gashendel zorgt voor een comfortabele bediening.

Acculooptijd met AP 100

tot 18 min

Acculooptijd met AP 300

tot 50 min

Rollomatic E, snijlengte

30 cm

Zaagkettingsteken

1/4"P

Acculooptijd met AP 200

tot 42 min

Trillingsniveau links/rechts

2,5 m/s²

Geluidsvermogenniveau

94 dB(A)

Gewicht

2,1 kg

Geluidsdrukniveau

84 dB(A)

STIHL Oilomatic ketting

Picco Micro 3 (PM3)

Accutechnologie

Lithium-Ion PRO

Aanbevolen accu

AP 200

Offerte aanvragen