HSE 42, 45 cm

Beschrijving HSE 42, 45 cm

Artikelnummer: 48180113500 Categorieën: ,

Beschrijving

Zeer lichte en handige elektrische heggenschaar om twijgen en dunne takken geruisloos te trimmen en te snoeien. Tweehandsbediening met slothendel.

Extra informatie

Snelle snijmessen

De hoge slagfrequentie van maximaal 3400 slagen per minuut voor de dubbelzijdig geslepen messen geeft een zuivere snoeivorm.

Mechanische mesrem

De mechanische mesrem zorgt ervoor dat de snijmessen in minder dan een seconde stoppen bij de uitschakeling.

Krachtige motor

De nieuwe elektrische heggenscharen zijn door het grotere vermogen – 420 W (HSE 42) en 460W (HSE 52) in vergelijking met de vorige modellen nog veelzijdiger. Het maakt niet uit of u de haag wil snoeien , struiken wil bijtrimmen of uw buurman impon…

Kleine handbescherming

De kleine handbescherming zorgt voor een optimaal zicht op de snijmessen en zorgt hierdoor voor een beter overzicht tijdens het snoeien.

Vergrendelbare kabelontlasting

De vergrendelbare kabelontlasting zorgt voor een verbinding naar de verlengkabel toe. Zo is het aanzetten van de machine zonder problemen mogelijk.

Licht, stil en trillingsarm

Geknipt, niet geschud: De nieuwe elektrische heggenscharen zijn ontworpen voor een stil en trillingsarm gebruik. Het lage gewicht van de STIHL HSE 42 (3,0 kg) en de STIHL HSE 52 (3,1 kg) geeft u langer tuinierplezier.

Geluidsdrukniveau

84 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

95 dB(A)

Gewicht

3 kg

Nominale spanning

220-240 V

Tandafstand

21 mm

Totale lengte

92 cm

Trillingsniveau links/rechts

3,1/1,5 m/s²

Vermogen

420 W

Zaagbladlengte

45 cm

Offerte aanvragen