HS 45, 60 cm

Beschrijving HS 45, 60 cm

Artikelnummer: 42280112927 Categorieën: ,

Beschrijving

Basismodel benzine heggenschaar voor het onderhoud van bosjes en privétuinen. STIHL antivibratiesysteem, STIHL ElastoStart, longlife-luchtfiltersysteem, 2-MIX-motor, enkelzijdig geslepen messen, bescherming tegen snijwonden. Zaagbladlengte: 60 cm.

Extra informatie

Bevestigingshaak aan de handgreep

In de behuizing is een bevestigingshaak geïntegreerd voor de montage aan de muur. Hierdoor kan het apparaat plaatsbesparend en veilig opgeborgen worden. (Afbeelding gelijkaardig.)

Dubbelzijdige snijmessen

De STIHL heggenscharen met dubbelzijdige snijmessen snoeien zowel horizontaal als verticaal perfect. Door het gebruik van de beide kanten van de messen kan ook optimaal in hoeken worden geknipt. Dankzij de draaibare handgreep kunnen ze zowel door …

Longlife-luchtfiltersysteem

Garandeert lange reinigingsintervallen en een betrouwbare bescherming van de motor. (Gelijkaardige afbeelding)

Elektronisch ontstekingssysteem

Dankzij de volledig ingekapselde elektronische ontsteking start de motor altijd en draait deze soepel. Het ontstekingssysteem zorgt voor een stabiele ontsteking en een lange vonkduur. Dit zorgt voor een optimale verbranding van de brandstof en een…

Met de hand bediende benzinepomp

Met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Hierdoor hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten wanneer deze langere tijd niet gebruikt werd.

Eenzijdig geslepen snijmessen

Het dubbelzijdige snijmes is aan één zijde geslepen. De speciale geometrie zorgt voor uitstekende snoeiprestaties. ( Gelijkaardige afbeelding)

STIHL antivibratiesysteem

Gummibuffers resp. staalveren reduceren de trillingen die op de greep overgedragen worden tot een minimum en maken krachtenbesparend werken mogelijk. De afbeelding toont de STIHL HS 82. (Gelijkaardige afbeelding)

STIHL ElastoStart

Als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gel…

Cilinderinhoud

27,2 cm³

Geluidsdrukniveau

97 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

107 dB(A)

Gewicht

5 kg

Tandafstand

30 mm

Totale lengte

110 cm

Trillingsniveau links/rechts

10/9 m/s²

Vermogen

0,75/1 kW/Pk

Zaagbladlengte

60 cm

Offerte aanvragen