HLE 71 K, 50 cm, 125°

Beschrijving HLE 71 K, 50 cm, 125°

Artikelnummer: 48130112908 Categorieën: ,

Beschrijving

Krachtige elektrische 600 Watt heggenschaar op steel in de korte versie met 125° trapsgewijs verstelbare mesbalk. Flexibel snoeien van hoge en brede heggen, comfortabel vanaf de grond. Uitstekend geschikt voor snoeiwerkzaamheden direct bij de heg of op afstand. Ook uitstekend geschikt voor het onderhoud van bodembedekkers en struikgewas.

Extra informatie

Beugelhandgreep

Met de praktische beugelhandgreep kan het apparaat gemakkelijk en precies gebruikt worden. De greeppositie van de beugelhandgreep kan aan de individuele lichaamslengte en aan bijzondere omstandigheden aangepast worden. (Gelijkaardige afbeelding)

Trekontlasting van kabel

De trekontlasting van de kabel voorkomt dat de stekkerverbinding onbedoeld losgekoppeld wordt. (Afbeelding gelijkaardig.)

Snelverstelsysteem 125°

De mesbalk kan stapsgewijs over 135° in twee richtingen versteld worden. Om het apparaat te vervoeren, kan de mesbalk parallel met de steel ingeklapt en geblokkeerd worden (transportstand).

Softgreep

De softgreep absorbeert gedeeltelijk de trillingen en is uitzonderlijk greepvriendelijk (afbeelding overeenkomstig).

Steellengtes afgestemd op de werkzaamheden

De heggensnoeiers met lange steel worden vooral bij hoge en brede heggen ingezet. De korte K-versies met verlengde greep zijn gemakkelijke apparaten om lagere heggen te onderhouden.

Geluidsdrukniveau

85 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

96 dB(A)

Gewicht

5,6 kg

Nominale spanning

230-240 V

Tandafstand

35 mm

Totale lengte

211 cm

Trillingsniveau links/rechts

6,9/4,3 m/s²

Vermogen

600 W

Zaagbladlengte

50 cm

Offerte aanvragen