HLE 71 L, 50 cm, 125°

Beschrijving HLE 71 L, 50 cm, 125°

Artikelnummer: 48130112909 Categorieën: ,

Beschrijving

Krachtige elektrische 600 Watt heggenschaar op steel in de lange versie met 125° trapsgewijs verstelbare mesbalk. Flexibel snoeien van zeer hoge, lange of zeer brede heggen, comfortabel vanaf de grond. Uitstekend geschikt voor snoeiwerkzaamheden direct bij de heg of vanaf afstand, bijv.: over bloembedden en andere hindernissen heen. Ook uitstekend geschikt voor het horizontaal knippen van bodembedekkers, hoog gras en riet.

Extra informatie

Steellengtes afgestemd op de werkzaamheden

De heggensnoeiers met lange steel worden vooral bij hoge en brede heggen ingezet. De korte K-versies met verlengde greep zijn gemakkelijke apparaten om lagere heggen te onderhouden.

Ophangoog

Het ophangoog voor de draagriem kan verdraaien zodat u het apparaat gemakkelijker kunt zwenken.

Snelverstelsysteem 125°

De mesbalk kan stapsgewijs over 135° in twee richtingen versteld worden. Om het apparaat te vervoeren, kan de mesbalk parallel met de steel ingeklapt en geblokkeerd worden (transportstand).

Softgreep

De softgreep absorbeert gedeeltelijk de trillingen en is uitzonderlijk greepvriendelijk (afbeelding overeenkomstig).

Beugelhandgreep

Met de praktische beugelhandgreep kan het apparaat gemakkelijk en precies gebruikt worden. De greeppositie van de beugelhandgreep kan aan de individuele lichaamslengte en aan bijzondere omstandigheden aangepast worden. (Gelijkaardige afbeelding)

Trekontlasting van kabel

De trekontlasting van de kabel voorkomt dat de stekkerverbinding onbedoeld losgekoppeld wordt. (Afbeelding gelijkaardig.)

Draaggordel

De afneembare draaggordel die bij alle elektrische heggensnoeiers standaard meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat men ook langere tijd comfortabel kan werken. (Gelijkaardige afbeelding)

Geluidsdrukniveau

84 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

95 dB(A)

Gewicht

5,9 kg

Nominale spanning

230-240 V

Tandafstand

35 mm

Totale lengte

254 cm

Trillingsniveau links/rechts

7,6/3,6 m/s²

Vermogen

600 W

Zaagbladlengte

50 cm

Offerte aanvragen