HL 91 KC-E, 60 cm, 130°

Beschrijving HL 91 KC-E, 60 cm, 130°

Artikelnummer: 42432000001 Categorieën: ,

Beschrijving

Korte benzine heggenschaar op steel. Optimaal voor het professioneel snoeien van vorm- en sierhagen. Extra korte steel en in gewicht verminderde aandrijving uit drukgegoten magnesium, 2-MIX-motor met STIHL ErgoStart, tot 130° draaibare mesbalk, totale lengte 168 cm.

Extra informatie

Met de hand bediende benzinepomp

Met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt werd, hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten. (zoals afb.)

STIHL ErgoStart

Met STIHL ErgoStart kan de machine zeer comfortabel gestart worden. Een bijkomende veeraccumulator tussen de krukas en de starter zorgt ervoor dat er minder kracht moet worden aangewend bij het starten van de machine. De motor start gemakkelijk, z…

STIHL 2-MIX-motor

De 2-MIX-motor speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie heggenscharen combineert laag brandstofgebruik, minder uitlaatgassen, laag gewicht en geeft over een breed toerentalgebied een hoog koppel vrij. Ook bij het snoeien van dikkere takken blij…

Messensysteem

Met de dubbelzijdig geslepen messen kunt u ook dikkere takken snel en nauwkeurig snoeien.

Ophangoog

Het ophangoog voor de draagriem kan verdraaien zodat u het apparaat gemakkelijker kunt zwenken.

Beugelhandgreep

De beugelhandgreep zorgt ook onder moeilijke werkomstandigheden voor een grote bewegingsvrijheid en een eenvoudige bediening.

Vermogen

0,9 / 1,2 kW/Pk

Cilinderinhoud

24,1 cm³

Geluidsdrukniveau

92 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

106 dB(A)

Gewicht

5,4 kg

Tandafstand

34 mm

Toerental

3615 1/min

Totale lengte

168 cm

Trillingsniveau links/rechts

7,9/5,2 m/s²

Zaagbladlengte

60 cm

Offerte aanvragen