BR 350

Beschrijving BR 350

Artikelnummer: 42440111600 Categorieën: ,

Beschrijving

Stevige ruggedragen benzine bladblazer met een 2-Mix-motor met een lage uitstoot aan uitlaatgassen voor een professioneel gebruik. Voor het snel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval over grote gebieden. Met een effectief antivibatiesysteem dat het toelaat een volledige dag met dit apparaat te werken.

Extra informatie

Comfortabel draagsysteem

Met hoogte- en hoekverstelling alsmede een actief ademend rugkussen voor het ontspannen werken ook bij langdurig gebruik. (zoals afb.)

Multifunctionele handgreep

De bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in deze handgreep geïntegreerd. De bediening wordt hierdoor heel makkelijk (zoals afb.)

STIHL 2-MIX-motor

De tweetaktmotor met de STIHL 2-MIX technologie biedt indrukwekkende prestaties, buitengewone motorkracht en hoog koppel over een breed toerentalgebied. De motor heeft ondanks zijn kracht een lage uitstoot van uitlaatgassen en voldoet hiermee aan …

STIHL antivibratiesysteem

Het antivibratiesysteem bij de rugnevelspuiten ontlast de rugspieren enorm. Rubberen buffers reduceren de overdracht van de vervelende trillingen die door de motor ontstaan. De greep is daardoor uiterst vibratiearm. Hierdoor wordt het werken comfo…

Blaaskracht

17 N

Cilinderinhoud

63,3 cm³

Geluidsdrukniveau

98 dB(A)

Geluidsvermogenniveau

106 dB(A)

Gewicht

10,1 kg

Luchtdebiet

740 m³/h

Luchtsnelheid

75 m/s

Max. luchtdebiet

1150 m³/u

Trillingsniveau rechts

3,9 m/s²

Offerte aanvragen