Watersport

Aankoop en verkoop

Bij Pritec kunt u ook terecht voor de aankoop van Honda outboard motoren in de categorie van 4pk tot 250pk. Pritec kan bij de aanschaf van outboard motoren u voorzien van deskundig advies. De voor of nadelen van bepaalde outboard motoren en uiteraard het prijskaartje. Naast de verkoop van nieuwe outboard motoren kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte outboard motoren.

De verkoop van outboard motoren is maar een gedeelte waar u bij Pritec aan het juiste adres voor bent. Als uw outboard motor kapot is gegaan of toe is aan een onderhoudsbeurt kunt u ook prima bij ons terecht. In onze werktplaats onderhouden wij voor onze klanten alle soorten outboard motoren, service staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Pritec is snel en service gericht als het om outboard motoren gaat. Tevens zijn we over het water bereikbaar met voldoende ligplaatsen.

Naast de aankoop en reparatie of onderhoud van uw outboard motoren kunt u bij ons ook terecht voor de diverse benodigdheden voor op en rond uw boot.

Topcraft

Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.
De Topcraft serie is leverbaar in modellen tussen 4.40 meter en 6.60 meter lang. Nieuw is de aluminium tender van Topcraft. Onverwoestbaar sterk en met uitstekende vaareigenschappen, zowel langzaam als snel varend stabiel op het water. Door het de boot geheel van aluminium te bouwen, is deze niet alleen licht, sterk en onderhoudsvrij, maar komt de boot al met weinig pk’s in plané. Inmiddels varen er al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters over de Nederlandse wateren.

Voor meer informatie over watersport of om een afspraak te maken bel met 0174-513571. Wij maken graag wat tijd voor u vrij om u uitgebreid in te lichten welke mogelijkheden er allemaal zijn betreffende watersport producten.

Wij repareren merken zoals

Outboard motoren

  • - Honda
  • - Yahama
  • - Mariner
  • - Mercury
  • - Selva
  • - Suzuki

Inboard motoren

  • - Sole (mitsubishi)