Renner

Perslucht voor alle toepassingen

RENNER Kompressoren, als een familiebedrijf van compressoren, is flexibel gestructureerd en dynamisch georiënteerd om ervoor te zorgen dat klanten altijd op de hoogte zijn van hun behoeften. Onze klanten eisen zowel efficiënte systemen van hoge kwaliteit als een positieve prijs / prestatie-verhouding - dit is de focus van ons bedrijf.

Deze doelen worden bereikt door onze inspanningen te concentreren op de ontwikkeling, productie en verkoop van schroefcompressorsystemen.

Een sterk innovatief voordeel en hoge kwaliteitsnormen, gekoppeld aan een niet-aflatende oriëntatie op de behoeften van onze klanten, hebben RENNER'S succes in de markt vele jaren verzekerd.

De uitstekende efficiëntie van onze compressorsystemen wordt continu verbeterd en ontwikkeld om aan alle persluchtbehoeften van onze klanten te voldoen. Onze nauwe samenwerking met gespecialiseerde dealers in de persluchtindustrie garandeert gebruikers bekwame en uitgebreide adviesdiensten en ondersteuning na verkoop.

Renner bij Pritec

Als officieel dealer van Renner Kompressoren heeft Pritec Techniek en Montage B.V. een groot aanbod compressoren in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de verschillende compressoren van Renner bent u van harte welkom in onze showroom in De Lier of Rotterdam. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 0174 - 51 35 71.

Bezoek hier de website van Renner Kompressoren.

Offerte aanvragen