Over Pritec Techniek en Montage BV

Pritec Techniek en Montage B.V. is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren en onderhoud van land en tuinbouwmachines. Bekende merken producten en machines zoals: Stihl, Viking, Honda, Renner, Empas, Dab dompelpompen, Berg-Product, Airpress, Husqvarna, Pulsfog, LVM, Flymo, Allpa en Makita kunnen wij voor een scherpe prijs aan u leveren.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in watersport en het leveren en onderhoud van diverse in- en outboard motoren.

Onze werkomgeving is in en rondom het Westland en Rotterdam, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tuin- en parkmachines

Bij Pritec kunt u ook terecht voor de aankoop van tuin- en parkmachines. Pritec kan bij de aanschaf van een tuin- en parkmachine u voorzien van deskundig advies. De voor of nadelen van bepaalde tuin- en parkmachines modellen en uiteraard het prijskaartje. Naast de verkoop van nieuwe tuin- en parkmachines kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte Tuin- en parkmachines.

De verkoop van Tuin- en parkmachines is maar een gedeelte waar u bij Pritec aan het juiste adres voor bent. Als u tuin- en parkmachines kapot is gegaan of toe is aan een onderhoudsbeurt kunt u ook prima bij ons terecht. In onze werktplaats onderhouden wij voor onze klanten alle soorten tuin- en parkmachines, service staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Pritec is snel en service gericht als het om tuin- en parkmachines gaat.

Veel van onze klanten die bij ons een tuin- en parkmachine aanschaffen komen uit het Westland maar ook met regelmaat vinden bedrijven buiten het Westland de weg naar ons.

De Tuin- en parkmachines van Pritec zijn uitsluitend van A-merken.