Winter onderhoud

Winteronderhoud voor uw tuin- en parkmachines

De winter is een goede tijd om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te geven. Meld uw machine op tijd aan zodat wij het onderhoud kunnen inplannen, dan zorgen wij ervoor dat uw machine op tijd en in uitstekende conditie klaar staat voor het volgende seizoen.

Service en onderhoud van uw compressor

Heeft u problemen met uw schroefcompressor, zuigercompressor of olievrije compressor? Uw compressor is het hart van uw onderneming. Zonder lucht staat alles stil. Wij bij Pritec Techniek en Montage B.V. begrijpen het belang van een goed werkende compressor. Wij werken snel en vakkundig en zorgen ervoor dat uw compressor ten alle tijden in een goede conditie verkeerd.

Robot maaier

Zorg ervoor dat u in de winter uw robotmaaier veilig en vorst vrij opbergt. Dit zal ervoor zorgen dat hij na de winter nog goed zal presteren.